Hanna Bennison partner

Allt om Hanna Bennison: Partner, Lön, Statistik, Karriär och mer!

Vem är Hanna Bennison? En svensk professionell fotbollsspelare; en dynamisk mittfältare; en ung talang som redan har gjort avtryck på både klubbnivå och i landslaget. Född den 16 oktober 2002 i Lomma, Sverige, har Bennison på kort tid etablerat sig som en kraft att räkna med inom fotbollens värld. Med en längd på 152cm har hon visat sig vara en skicklig mittfältare, som spelar för Everton FC (women) och det svenska damlandslaget.

Bennisons resa från att sparka en boll i sin lokala klubb GIF Nike som femåring, till att skriva på ett fyraårskontrakt med Everton FC, är en historia om hårt arbete, talang och beslutsamhet. Hennes framgångar på klubbnivå ledde till att hon fick chansen att debutera i det svenska damlandslaget, där hon imponerade direkt med en fin passning som ledde till Sveriges första mål i matchen mot USA.

Denna introduktion ger en inblick i Hanna Bennisons liv och karriär, och kommer att följa hennes framsteg och framgångar som professionell fotbollsspelare. Vi svarar på frågor som “Har Hanna Bennison partner?“, “Vad har hon i lön?“, “Hur lång är hon?” Det är en berättelse om en ung spelares resa, hennes bidrag till sitt lag och hennes framtid inom sporten. Med det sagt, låt oss ta en närmare titt på denna unika talang och hennes betydande framsteg inom fotbollen.

Snabbafakta

AttributInformation
Fullständigt namnHanna Bennison
Födelsedatum16 oktober 2002
FödelseortLomma, Sverige
Nuvarande lagEverton FC (women)
Tidigare lagGIF Nike, FC Rosengård
PositionMittfältare
LönEj offentligt
PartnerEj offentligt (hon vill hålla detta privat)
LandslagSverige
Längd152 cm
UtmärkelserEn av Europas mest lovande unga spelare av UEFA 2020, GOAL NXGN Award som världens bästa unga kvinnliga fotbollsspelare 2021
Internationella turneringarOlympiska spelen i Tokyo 2020 (silvermedalj), FIFA Women’s World Cup 2023
Instagram@hannabennison

Hanna Bennisons karriär

Hanna Bennison, en svensk professionell fotbollsspelare, har en respektabel karriär bakom sig. Från sina tidiga dagar i sin lokala klubb GIF Nike till sin nuvarande position i Everton FC (women), har Bennison demonstrerat en imponerande skicklighet och talang på fotbollsplanen.

Tidiga år och upptäckt

Bennisons fotbollskarriär började i en tidig ålder. Som femåring började hon spela fotboll för sin lokala klubb, GIF Nike. Hennes talang och potential uppmärksammades snabbt, och hon gick med i ungdomssystemet hos FC Rosengård. Det var här, i skuggan av Malmös stora fotbollsstadion, som Bennison började blomstra som en lovande ung fotbollsspelare.

Debut i Damallsvenskan

Vid 15 års ålder gjorde Bennison sin debut i Damallsvenskan som inhoppare i en match mot IFK Kalmar. Trots sin ungdom och brist på erfarenhet på den högsta nivån, visade Bennison prov på en mognad och teknisk förmåga som var långt före hennes ålder. Under säsongen 2018 spelade hon totalt fyra ligamatcher, en bedrift som inte bara bevisade hennes talang utan också hennes beslutsamhet att lyckas.

Snabb utveckling och framgång

År 2019 blev ett vändpunkt i Bennisons karriär. Hon utvecklades snabbt och spelade 18 ligamatcher, vilket var en betydande ökning jämfört med föregående år. Dessutom gjorde hon tre mål under säsongen, vilket bidrog till att Rosengård kunde säkra ligatiteln. Dessa prestationer gjorde att Bennison började få uppmärksamhet inte bara i Sverige, utan även internationellt.

Flytt till Everton

Efter att ha etablerat sig som en av de mest lovande unga fotbollsspelarna i Sverige, skrev Bennison på ett kontrakt med Everton FC (women) i augusti 2021. Denna övergång markerade början på en ny fas i hennes karriär, där hon nu skulle få möjlighet att visa upp sina färdigheter på en ännu större scen. Med sin imponerande låga längd på 152cm och sin tekniska skicklighet, har Bennison fortsatt att imponera både på och utanför planen. Hon påminner lite om Messi .. eller hur?

Hanna Bennisons karriär är en historia om talang, hårt arbete och beslutsamhet. Från sina tidiga dagar i GIF Nike till hennes nuvarande framgångar i Everton, har Bennison visat att hon är mer än bara en fotbollsspelare – hon är en inspiration för unga fotbollsspelare över hela världen.

Hanna Bennisons landslagskarriär

Hanna Bennisons karriär i det svenska damlandslaget har varit en resa som har visat hennes talang och potential i fotbollsvärlden. Efter att ha gjort intryck på klubbnivå, fick Bennison chansen att debutera i det svenska damlandslaget. Det var i en vänskapsmatch mot USA, en av de starkaste nationerna inom damfotboll, som hon fick sitt första tillfälle att visa upp sig på den internationella scenen.

Debuten

Bennisons debut för landslaget var minst sagt imponerande. Hon visade upp en finess och skicklighet som inte bara överraskade, men också imponerade på både lagkamrater och motståndare. Med en fin passning ledde hon till Sveriges första mål i matchen. Det var ett tydligt tecken på hennes förmåga att skapa möjligheter och utmana motståndarens försvar.

Framgångar och bidrag

Sedan debuten har Bennison fortsatt att spela för landslaget och har representerat Sverige i 37 landskamper fram till augusti 2023. Hennes bidrag till laget har varit betydande och hon har blivit en stabil och pålitlig spelare i mittfältet. Hennes snabba fötter, kreativa spelupplägg och förmåga att skapa målchanser har hjälpt Sverige att uppnå framgångar på internationell nivå.

Nuvarande roll

Hanna Bennison har etablerat sig som en viktig del av det svenska damlandslaget. Hennes roll i laget går utöver att bara vara en mittfältare. Hon är en kreativ kraft, en spelare som kan skapa möjligheter och förändra matchens utgång. Med sin unga ålder och imponerande prestationer har Bennison redan visat att hon har potential att bli en av de bästa spelarna i världen.

Hennes framtid i landslaget ser ljus ut. Med varje match hon spelar, fortsätter hon att utvecklas och förbättras. Vi kan förvänta oss att se mer av Hanna Bennison i det svenska damlandslaget i de kommande åren.

Hanna Bennisons utmärkelser och erkännanden

Hanna Bennison har under sin karriär erhållit flera utmärkelser och erkännanden. Dessa hyllningar till hennes talang och potential har inte bara kommit från Sverige, utan även från internationella fotbollsorganisationer.

UEFA: En av Europas mest lovande unga spelare

År 2020, vid endast 18 års ålder, blev Bennison utsedd av UEFA som en av de tio mest lovande unga spelarna i Europa. Detta erkännande kom efter en imponerande säsong med FC Rosengård, där hon spelade 18 ligamatcher och gjorde tre mål. UEFA:s utnämning bekräftade Bennisons position som en av de mest lovande unga talangerna inom europeisk fotboll.

GOAL NXGN Award: Världens bästa unga kvinnliga fotbollsspelare

Hennes framgångar fortsatte in på 2021 när Bennison vann GOAL NXGN Award som världens bästa unga kvinnliga fotbollsspelare. Priset tilldelas varje år till de mest lovande unga spelarna i världen, både manliga och kvinnliga, och är ett erkännande av spelarens potential och talang. Bennisons vinst av denna prestigefyllda utmärkelse visar på hennes imponerande prestationer på planen och hennes framträdande roll inom internationell fotboll.

Framgångar på klubbnivå och i landslaget

Förutom dessa individuella utmärkelser har Bennison också bidragit till framgångar på klubbnivå och i det svenska damlandslaget. Som mittfältare för Everton FC (women) har hon fortsatt att imponera med sin skicklighet och talang. Dessutom har hon representerat Sverige i internationella turneringar, inklusive de olympiska spelen i Tokyo 2020 där hon vann en silvermedalj.

Hanna Bennisons utmärkelser och erkännanden är bevis på hennes exceptionella talang som fotbollsspelare. Med sin unga ålder och imponerande prestationer har hon redan etablerat sig som en av de mest lovande unga fotbollsspelarna i världen.

Hanna Bennisons framtid

Hanna Bennison, med sin unga ålder och imponerande prestationer, har redan etablerat sig som en av de mest lovande unga fotbollsspelarna i världen. Hennes framtid ser ljus ut och vi kan förvänta oss att se mer av henne på både klubbnivå och i landslaget i kommande år.

Framtida Mål och Förväntningar

Med tanke på hennes nuvarande framgångar, är det ingen tvekan om att Hanna Bennison har höga förväntningar på sig själv. Hon har redan uppnått mycket i sin karriär, men hennes ambitioner sträcker sig mycket längre. Bennison har uttryckt ett starkt intresse för att fortsätta utvecklas som spelare, att förbättra sina färdigheter och att bidra ännu mer till sina lag.

Som professionell fotbollsspelare för Everton FC (women) är det troligt att Bennison kommer att fortsätta att sträva efter att bli en ännu viktigare del av laget. Hon har redan visat sin förmåga att göra betydande inverkan på spelet, och hon kommer utan tvekan att fortsätta att göra det.

Bennisons Roll i Svenska Damlandslaget

Hennes framgångar på klubbnivå har också lett till en framstående roll i det svenska damlandslaget. Med 37 landskamper bakom sig fram till augusti 2023, har Bennison redan etablerat sig som en viktig del av laget. Hennes talang och skicklighet på planen har haft en stor inverkan på lagets prestationer, och det är tydligt att hon kommer att fortsätta att vara en viktig spelare för landslaget i framtiden.

Från Lomma till Liverpool – Hanna Bennisons fotbollsresa

Hanna Bennison, en ung fotbollsspelare med enastående talang, har tagit fotbollsvärlden med storm. Från hennes tidiga dagar i Lomma till hennes nuvarande roll i Everton, har Bennisons resa varit allt annat än vanlig. Hennes längd på 152 cm har inte hindrat henne från att dominera mittfältet, och hon har visat att storhet inte alltid mäts i centimeter.

Bennisons karriär började i GIF Nike, men det var i FC Rosengård som hon verkligen började glänsa. Hennes prestationer där ledde till att hon blev upptäckt av Everton, och resten är, som man säger, historia. Men Bennison är inte bara en spelare på planen – hon är också en partner för sitt lag, alltid redo att stödja sina lagkamrater och bidra till lagets framgång.

I landslaget har Bennison varit lika imponerande. Hon har representerat Sverige i 37 landskamper, och hennes insatser har varit avgörande för lagets framgång. Men Bennison är inte bara en spelare – hon är också en ambassadör för svensk fotboll, och hennes framgångar på planen har inspirerat unga spelare över hela landet.

Bennison har också fått erkännande för sina prestationer. Hon har utsetts till en av de 10 mest lovande unga spelarna i Europa av UEFA och vann GOAL NXGN Award som världens bästa unga kvinnliga fotbollsspelare. Dessa utmärkelser är inte bara en bekräftelse på hennes talang, men också ett tecken på hennes potential.

Men trots allt detta, är Bennison mer än bara en fotbollsspelare. Hon är en flickvän, en dotter, en syster – och framför allt, en ung kvinna med en passion för fotboll. Och medan hennes karriär kanske är i rampljuset, är det hennes kärlek till spelet som verkligen definierar henne.

Hanna Bennison är inte bara en stigande stjärna i fotbollsvärlden – hon är också en inspiration för unga spelare överallt. Och med hennes talang, hennes passion och hennes vilja att lyckas, finns det ingen tvekan om att vi kommer att se mycket mer av henne i framtiden.

Vanliga frågor och svar om Hanna Bennison

 denna sektion hittar du svar på vanliga frågor om den svenska fotbollsspelaren Hanna Bennison.

Vad spelar Hanna Bennison för roll i sitt lag?

Hanna Bennison är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Everton FC (women) och det svenska damlandslaget.

Hur lång är Hanna Bennison?

Hanna Bennison är 152 centimeter lång – men det hindrar inte henne från att vara en kraft på planen!

Vilka internationella turneringar har Hanna Bennison deltagit i?

Hanna Bennison var en del av det svenska laget som deltog i de olympiska spelen i Tokyo 2020 och vann silvermedalj. Dessutom har hon blivit uttagen i truppen för FIFA Women’s World Cup 2023 som kommer att äga rum i Australien och Nya Zeeland.

Vad är Hanna Bennison lön?

Hennes lönedetaljer är inte tillgängliga.

Har Hanna Bennison partner?

Det finns ingen offentlig information om Hanna Bennisons personliga liv eller relationer.

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE