ivan toney

Ivan Toneys comeback höjdpunkt i Premier League-omgång

Källa: Nbcsports

Matchvecka 21 i Premier League avslutas med spänning över fem matcher under tre dagar. Ivan Toney är tillbaka efter avstängning, vilket är en viktig förstärkning för Brentford. Samtidigt har Arsenal haft det tufft på sistone och behöver vända sin förlustsvit på tre matcher för att hålla sig kvar i toppen av ligan.

Skador och den pågående AFCON 2024-turneringen ställer till det för flera lag denna helg. Detta kan påverka lagens prestationer och resultat. Brentford och Nottingham Forest har visat en tendens att vara inblandade i målrika matcher, medan West Ham har lyckats hålla nollan i fyra matcher.

Liverpool står inför utmaningar men har fortfarande goda chanser att ta hem en seger. Wolverhampton Wanderers, å andra sidan, har en möjlighet att klättra i tabellen efter att ha säkrat tre raka segrar.

Enligt “Bet the Edge” är Arsenal favoriter att vinna sin match utan att släppa in mål, med oddset (-110). Samma källa tipsar även om att Ivan Toney är en spelare att hålla ögonen på, med oddset (-110) för att han ska göra mål när som helst under matchen.

Denna omgång av Premier League kan komma att bli avgörande för flera lag, där både toppstriden och kampen för att undvika nedflyttning är i fokus. Med flera lag som visar konsekventa mönster i sina matcher, kan detta bli en helg full av överraskningar och spännande fotboll.

Ivan Toney: Profil och statistik

Ivan Toney, åter i spel efter avstängning, är en kritisk kugge i Brentfords anfallsmaskineri. Med en ålder av 27 år har han redan visat sig vara en målgörare av rang.

  • Totala framträdanden: 401
  • Totala mål: 165
  • Positioner: Centranfallare, Andra anfallare, Höger ytter
  • Landslagskarriär: England, 1 landskamp
  • Säsong 22/23: 88′ spelade minuter
  • Premier League-statistik: 6 framträdanden, 3 mål, 2 kort, 587 minuter
  • Styrkor: Målfarlighet, Spelintelligens, Positionering

Toney, med en imponerande målstatistik över flera säsonger, är en spelare att hålla ögonen på för varje motståndare. Hans återkomst till Brentford är en signal om att laget är redo att ta sig an Premier League-utmaningar med full kraft.

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE