Ramos

Manchester Uniteds ögon på PSG:s Goncalo Ramos

Källa: Eplindex

Manchester United visar intresse för PSG-anfallaren Goncalo Ramos, vars prestationer i den franska ligan har varit av blandad karaktär. Med endast fyra mål på 19 matcher har Ramos ännu inte helt övertygat i Ligue 1.

Bruno Fernandes, kapten för Manchester United, har uttalat sig om Ramos förmågor. “Ramos har intensitet, pressförmåga och är skicklig inom straffområdet,” säger Fernandes till Mirror. Dessa egenskaper kan vara tilltalande för Premier League-klubben som ser potential i den unge anfallaren.

Under ledning av Erik ten Hag genomgår Manchester United en omvandlingsfas, där nya investeringar ger klubben möjlighet att förstärka truppen. Med Sir Jim Ratcliffes kapitalinjektion kan United ha de resurser som krävs för att säkra Ramos övergång.

Ramos ankomst skulle kunna bli en del av ten Hags strategi för att bygga ett starkare och mer konkurrenskraftigt Manchester United i Premier League och på den internationella fotbollsscenen.

Goncalo Ramos: Profil och statistik 23/24

Goncalo Ramos, en portugisisk anfallstalang, har haft en utmanande säsong i PSG med hopp om att tända gnistan i Premier League.

  • Position: Anfallare – 16 matcher, 4 från start, 1 inhopp.
  • Mål denna säsong: 4 mål på 19 framträdanden.
  • Disciplin: 1 gult kort, 0 röda kort.
  • Spelade minuter: Totalt 888 minuter.
  • Landslagskarriär: Debut för Portugals A-landslag den 17 november 2022; 9 framträdanden och 7 mål för U21-landslaget.

Med en blandning av ungdomlig energi och potential står Ramos inför en möjlig övergång till Manchester United. En sådan förändring kan bli avgörande för hans framtid och för Uniteds offensiv.

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE