betting på fotboll

Många svenskar väljer betting på Allsvenskan och Premier League 

Intresset är stort kring både Allsvenskan och Premier League här hemma i Sverige. Av den anledningen är det då inte konstigt att många svenskar väljer att betta på dessa två ligor. Utbudet bland svenska bettingsidor som erbjuder odds är stort.

Av olika anledningar är både Allsvenskan och Premier League två ligor som vi svenskar följer i stora utsträckningar. Allsvenskan är en liga som är oss nära och det är inte långt till arenorna som visar denna fotboll. Intresset för vår inhemska liga ökar också varje år och förra året var det rekord i antal åskådare på plats.

Att många väljer att titta på Premier League är inte lika självklart idag som för några år sedan. I alla fall inte om det handlar om att få den bästa upplevelsen som sker på plats. Här har Allsvenskan lyckats med inramning, mediabevakning och inte minst en prisnivå på biljetter som är rimligt. 

När det kommer till fotboll på TV är dock Premier League fortfarande en klass för sig. Många bänkar sig framför TV-soffan och följer världens bästa liga, som man får säga att det är. Med lag som Arsenal, Manchester United, Liverpool och Manchester City bjuds man på fotboll i världsklass. Det vill många se! 

När det kommer till betting så är det också dessa två ligor som många väljer att satsa sina pengar på. Det är lag som man följer och har koll på. Ett odds ligger då närmare till hands så att säga. 

Utbudet bland bettingsidor som erbjuder odds på Allsvenskan och Premier League är heller inte snålt. Tvärtom. Det finns ett mycket stort utbud där du kan välja att satsa dina pengar på dessa populära ligor. Den ena sajten är bättre än den andra.

Bet365, Unibet, LeoVegas, ComeOn och Expekt är bara en handfull valbara alternativ här i Sverige. Där hittar man odds på vilka som vinner matcherna, antal mål, antal hörnor och mycket annat som kan vara roligt att satsa på.

Med ett spel vid sin sida kan man lugnt påstå att pulsen ökar något under matcherna som man själv väljer att följa. Annars är både Allsvenskan och Premier League två ligor där pulsen kan gå upp även utan att man har placerat ett spel. Tittar man i historieböckerna förstår man att det inte alltid är så enkelt att förutspå vinnaren av ligan.

När Leicester tog hem Premier League säsongen 2015/2016 så var en fullkomlig överraskning fullbordad. Det är precis detta som också bidrar till det vi vill ha inom sporten – underhållning och överraskningar!

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE