Depositphotos_633052952_S

West Ham utmanövrerar Ajax i övergångsdrama

Källa: Hammers

West Ham har genom teknisk direktör Tim Steidten gjort en imponerande manöver på överföringsmarknaden. Carlos Forbs, tidigare känd som Carlos Borges och hyllad som ett ‘wonderkid’ från Manchester City, är nu på väg att göra comeback i Premier League.

Enligt HITC var det en strategiskt genomtänkt plan av West Ham att dra fördel av Ajax ekonomiska situation. “Det var klart genom design, West Ham slog till för att dra nytta av Ajax behov av att balansera böckerna efter förvärven av Forbs och andra värvningar,” rapporterar källan.

Ajax, som initialt säkrade Forbs, förlorade senare både Mohammed Kudus och Edson Alvarez till West Ham för en sammanlagd summa av £72 miljoner. Denna händelseutveckling har skapat kaos inom den holländska klubben och lett till att deras sportdirektör Sven Mislintat fick lämna sin post.

HITC beskriver Steidtens agerande som en “Steidten mästerklass”. Medan Ajax nu måste hantera konsekvenserna av sina ekonomiska beslut, förbereder sig Forbs för att återigen ta sig an utmaningarna i den engelska högstaligan.

Flera klubbar, däribland Everton, Burnley och Notts Forest, har uttryckt intresse för att signera Forbs från Ajax, men det är West Ham som ser ut att ha vunnit kampen om den unga talangen.

Carlos Forbs: Underbarnet på flygeln

Carlos Forbs, blott 19 år, har redan skapat rubriker som en av Portugals mest lovande fotbollstalanger. Med sitt snabba fotarbete och tekniska skicklighet på vänsterkanten, har han fått fotbollsvärlden att spetsa öronen.

  • Födelseort: Sintra, Portugal
  • Längd: 1,69 m
  • Position: Vänsterytter
  • Nuvarande lag: Portugal U21
  • Internationella framträdanden: 3 landskamper (0 mål)
  • Agent: PCR Sports
  • Karriärfokus: För närvarande fokuserad på spel i Portugal U21, inga nyliga överföringar eller rykten

Som en del av Portugals framtid på fotbollsplanen, står Forbs inför en strålande karriär. Med sin ungdom och talang har han alla möjligheter att bli en av de stora på internationell nivå.

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE