Depositphotos_695812488_S

Wrexham står inför möjligheten att möta Newcastle i FA-cupen

Källa: Kstp

Wrexham, det walesiska laget som ägs av Hollywood-stjärnorna Ryan Reynolds och Rob McElhenney, kan komma att ställas mot Premier League-klubben Newcastle. För att detta glamorösa möte ska bli verklighet måste Wrexham först besegra Blackburn Rovers från andra divisionen i en avgörande match.

Sedan Reynolds och McElhenney tog över klubben 2021 har Wrexham genomgått en remarkabel förvandling. Klubben har inte bara avancerat till English Football League, utan har också fått ökad global uppmärksamhet, mycket tack vare den populära dokumentärserien “Welcome to Wrexham”.

En hemmamatch mot Newcastle skulle inte bara vara en sportslig utmaning för Wrexham, utan även en chans att ytterligare stärka klubbens växande anseende på den internationella fotbollsscenen.

Wrexham FC:s förvandling under Reynolds och McElhenney

Wrexham FC har genomgått en dramatisk förändring sedan Hollywood-duon Ryan Reynolds och Rob McElhenney blev ägare. Med en vision om att återuppliva den historiska klubben har de inte bara förbättrat dess ekonomi och infrastruktur, utan också ökat dess globala profil.

  • Dokumentärserie: Welcome to Wrexham med 18 avsnitt
  • Ägarskapets inverkan: Ökad global uppmärksamhet, avancemang i ligasystemet
  • Kända ägare: Ryan Reynolds och Rob McElhenney, med en passion för fotboll och klubbens framgång
  • Humphrey Ker: Författaren som inspirerade McElhenney att intressera sig för fotboll
  • Statistik: Reynolds beskriver ägarskapet som tidskrävande, känslomässigt utmattande, ekonomiskt idiotiskt och helt beroendeframkallande

Wrexham FC:s resa under Reynolds och McElhenney har blivit en inspirerande berättelse om passion och engagemang i fotbollsvärlden. Med en potentiell match mot Newcastle i FA-cupen kan deras äventyr nå nya höjder.

POÄNGSTÄLLNING ALLSVENSKAN

FÖRFATTARE